Lydens By nyhedsdetaljer
'
På topbilledet kan man se nogen, der optager med én diktafon.
På billedet kan man se en ældre mænd, der sidder og læser i en avis, imens han har høremikrofoner på.
Lydens By nyhedsdetaljer
Storhittende Gulddreng til Run To The Beat
10.03.2017
Et billede af kunstneren Gulddrengen
10. marts 2017
Storhittende Gulddreng til Run To The Beat

Gulddreng er på rekordtid blevet én af de mest omtalte stjerner på den danske popscene. Han bygger sit tekstunivers op om et selvoptaget verdensbillede, hvor han synger om hvor god, han selv synes han er. Det har vist sig at være en hitskabende formel, som nok skal få løbebenene til at glemme trætheden og danse i stedet. 

Gulddreng blev først kendt for de tre singler "Model", "Se Mig Nu" og "Hva' Så", som alle tre strøg til tops på den danske hitliste. Sidenhen opnåede også "Drikker For Lidt", "Nemt" og "Ked Af Det", samt julesangen "Guld Jul" også en førsteplads.
Alle Gulddrengs første syv singler opnåede således at ligge på førstepladsen i Danmark.
Singlerne fra Gulddreng er samlet blevet hørt over 60.000.000 gange på platformen Spotify., og han vandt Årets Publikumspris ved Danish Music Awards 2016.

Run To The Beat powered by Bang & Olufsen bliver i år løbet lørdag d. 2. september, hvor du som noget nyt kan vælge en rute på fem kilometer. 
Sammen med de eksisterende ruter på henholdsvis ti kilometer og halvmarathon på 21,1 kilometer giver det tre ruter at vælge mellem, allesammen pakket med musikalsk underholdning og motiverende beats, der hjælper dig på vej.