Lydens By nyhedsdetaljer
'
På topbilledet kan man se nogen, der optager med én diktafon.
På billedet kan man se en ældre mænd, der sidder og læser i en avis, imens han har høremikrofoner på.
Lydens By nyhedsdetaljer
Lydens By søger en fleksibel, udadvendt og serviceminded blæksprutte!
17.01.2018
Lydens By
17. januar 2018
Vil du være del af et helt nyt team med fokus på udvikling og samskabelse?
Lydens By søger en fleksibel, udadvendt og serviceminded blæksprutte!

Er du frontmedarbejderen, som har lyst til at servicere vores borgere og internationale gæster og samtidig befinder sig godt med at løse forskellige administrative og praktiske opgaver?

Så kan du være vores nye kollega. 

 

Vi skruer op for Lydens By

Derfor søger vi medarbejdere til et helt nyt team, som skal virkeliggøre ambitionerne om at udvikle og styrke et brand for hele Struer Kommune, hvor lyd er det gennemgående DNA.

Det skal ske igennem tæt samarbejde og involvering af kommunens borgere, virksomheder og institutioner.

Idéen om Lydens By har levet i nogle år, men nu bliver der sat yderligere skub på det, vi gerne vil kendes for og opleves som.

Struer Handelsstandsforening, Struer-Egnens Turistforening, Struer Erhvervsforening og Struer Kommune er gået sammen om at styrke kommunens fælles brand og har til det formål skabt en ny, selvstændig enhed med større gennemslagskraft.

Lydens By søger derfor 3 nye kollegaer til et helt nyt team, som skal være med til at indfri ambitionerne.

  

Dine arbejdsopgaver

Du bliver ansvarlig for at modtage gæster og samarbejdspartnere i vores nye Lydens By værksted, hvor vi ønsker at byde borgere og besøgende indenfor og lægge lokaler til små events og arrangementer. Du har samtidig også administrative opgaver; tager telefoner, udfører forefaldende administrative opgaver, indkalder til møder, skriver referater og andre dokumenter samt opdaterer netværks- og frivillighedslister m.m. Du kommer altså til at håndtere og varetage flere opgaver på en gang og vil samtidig være frontmedarbejderen, der vil er behjælpelig, når folk har spørgsmål.

 

Din profil

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Men du har sikkert erfaring fra lignende job, hvor kundekontakt, og det at have mange bolde i luften, har været i centrum.
  • Du kan håndtere flere opgaver på en gang og evner at bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Du har gode sprogkompetencer i engelsk og tysk.
  • Du arbejder systematisk, effektivt og er god til at planlægge og følge op.
  • Du motiveres af deadlines.

 

Vi tilbyder

Du får et spændende job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Du vil blive en del af et dynamisk team i et nyetableret miljø, hvor idéer vil blive hørt og afprøvet i samspil med både engagerede kollegaer og samarbejdspartnere. Vi ønsker at være en fleksibel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du får ansvar og mulighed for selv at præge din arbejdsdag.

 

Vil du videre mere, er du velkommen til at kontakte Lydens By chef Peter Kjeldbjerg på 30 562228 eller projektmedarbejder Ane Sofie Kehlet på 22116008 eller aneske@struer.dk

 Se evt. også vores hjemmeside: www.lydensby.dk 

Ansøgningsfristen er d. 09.01.2018 kl. 8.

Stillingen er på 37 timer og organisatorisk bliver du ansat under Struer Kommune. Der vil være aftenarbejde ind i mellem. Aflønning sker efter gældende overenskomst.     

 

Søg stillingen her