Lydens By nyhedsdetaljer
'
På topbilledet kan man se nogen, der optager med én diktafon.
På billedet kan man se en ældre mænd, der sidder og læser i en avis, imens han har høremikrofoner på.
Lydens By nyhedsdetaljer
De skal løfte Lydens By
08.02.2018
8. februar 2018
Så er der sat navne og ansigter på det team, som skal arbejde med at gøre Struer endnu mere kendt som ”Lydens By” eller ”City of Sound” ude i den store verden.
De skal løfte Lydens By

Først i marts er de alle på plads i de midlertidige lokaler i Struers gågade, i stueetagen under rådhuset. To har været der siden januar. Nemlig den nye chef for Lydens By, Peter Kjeldbjerg, og projektmedarbejder Ane-Sofie Kehlet. De sidste tre er nu kommet på plads efter en ansøgningsrunde, som resulterede i 350 ansøgninger. 

”Det har været helt overvældende at mærke så stor interesse for at være med i Lydens By-projektet. Det har været et stort arbejde og krævet mange samtaler, men vi føler os overbevist om, at vi har fundet det rigtige hold, hvor vi både rummer opfindsomhed, innovationskraft, passion for lyd og musik og internationalt udsyn,” siger chef for Lydens By Peter Kjeldbjerg.

De tre nye medarbejdere i Lydens By er 33-årige Jesper Lundager, 29-årige Mathilde Blach Andersen og 31-årige Thomas Albrechtsen.

Jesper Lundager er uddannet lyddesigner fra Sonic College i Haderslev og har komponeret musik til både velfærdsteknologisk produkter, computerspil, radiojingler og til egne musikprojekter, som også har sikret ham en pladekontrakt i England.

Mathilde Blach Andersen er kommunikationsuddannet. Hun er netop vendt hjem til Danmark efter 4 år i Amsterdam, hvor hun har arbejdet med markedsføring og kommunikation i en række start-ups.

Thomas Albrechtsen har både uddannet sig og arbejdet med turisme og destinationsbranding. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingansvarlig i Dansk Turismefremme. Derudover er han både DJ og musiker. I Lydens By vil der blive brug for at han kombinerer det hele.

Det nye team i Lydens By begynder arbejdet i marts måned, og forventningen er, at folk i Struer ret hurtigt begynder at lægge mærke til at projekt Lydens By er gået et par oktaver op.

Det siger chefen om det nye team

Jesper Lundager
Jesper har udviklet lyd til nye velfærdsteknologier, han har komponeret musik og så har han ovenikøbet en pædagogisk baggrund, som han kan bruge, når andre skal inspireres til at bruge lyd i erhvervslivet og uddannelsessystemet.

”Det er fantastisk at det er lykkedes os at få en musikalsk multikunstner indenfor lyddesign, som Jesper, med på holdet. Han får en central rolle i vores bestræbelser på at få lyden tænkt ind i udviklingen af produkter, events og markedsføring,” siger Peter Kjeldbjerg om Jesper

Mathilde Blach Andersen
Mathilde kommer med inspiration fra en af Europas metropoler, hvor hun har suget til sig af de impulser man får sådan et sted.

”I sine tidligere jobs har hun vist, at hun kan tænke ud af boksen. Jeg er sikker på, at hun vil bidrage med nytænkning omkring markedsføringen af Lydens By med et internationalt tilsnit,” siger chefen for Lydens By om Mathilde

Thomas Albrechtsen
Thomas er en vaskeægte multikapacitet, som forstår at sparke døre ind, og han formår at være både strategisk og udførende på samme tid. Han kommer med en baggrund inden for turisme og ”place branding”, som kan give arbejdet med at udbrede kendskabet til aktiviteterne i Lydens By ekstra vitaminer.

”Thomas er praktiker og strategisk tænkende på en gang. Han er lige som Jesper teknisk begavet og har lyden med i bagagen,” siger Peter Kjeldbjerg om Thomas.

Ane-Sofie Kehlet
Ane-Sofie er oplevelsesøkonom. Hun har deltaget i flere projekter omkring Lydens By i de forløbne år og stået bag projekt Østergade 16, der har skabt liv og i aktivitet i midtbyen.

”Ane-Sofie har vist, at hun evner at samle masser af frivillige ildsjæle omkring aktiviteter, som kan skabe liv i området. Det er en af grundstenene i Lydens By-projektet. At få så mange som muligt inddraget i at få ideerne realiseret gennem involvering af mange. Det er Ane-Sofie garant for,” siger Peter Kjeldbjerg om Ane Sofie.

Det nye team i Lydens By: Øverst fra venstre: Jesper Lundager, Thomas Albrechtsen, og nederst fra venstre er det Peter Kjeldbjerg, Ane-Sofie Kehlet og Mathilde Blach Andersen.  
Billede: Mads Krabbe
Læs mere