Entreprenørskab
'
På topbilledet kan man se en lydpult.
AES Open Air - 30. august - 2. september 2017

Fra d. 30. august til d. 2. september er Lydens By ramme for Audio Engineering Society’s tredje internationale konference om sound reinforcement og sound systems.

Netværkskonferencen samler anerkendte lydpraktikere, førende lydeksperter, selvlærte guruer, unge studerende og innovative teknikere i et innovativt og kreativt miljø, med workshops, produkt demonstrationer og videnskabelige præsentationer – alt sammen med fokus på den nyeste teknologi inden for sound reinforcement og sound systems.

Ved at samle de førende personer og idéer i Struer, vil herboende lyd virksomheder have det bedst mulige udstillingsvindue for de kompetencer, som er til stede i Lydens By. Yderligere vil denne konference have et internationalt potentiale for at øge kendskabet til de rammer Lydens By giver specialiserede lydvirksomheder.

Konferencen er en opfølgning på sidste års konference i Montreal, og ligger i forlængelse af to workshops om sound systems/PA-lyd tidligere afholdt i Lydens By. Der forventes at deltage 120 fagpersoner fra hele verden.

For mere information: http://www.aes.org/conferences/2017/sr/